De studenten op de Plakkenberg in willekeurige volgorde

 

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Laura Prinsen, ik ben 23 jaar oud en woon in Varsseveld. Ik zit in het eerste jaar van Iselinge Hogeschool. Ik loop tot juni stage in groep 6A bij juf Cindy. Mijn stagedag is de donderdag, maar ik zal ook een paar keer een stageweek hebben.

Naast school ben ik druk bezig met een huis verbouwen, werk ik in een supermarkt, sport ik en spreek ik graag af met vrienden.


Hallo, mijn naam is Danny Winters, 27 jaar en ik ben in februari begonnen met de afstudeerstage op De Plakkenberg in groep 5-6 bij juf Helma. Het kan zijn dat ik een bekend gezicht ben, want 2 jaar terug heb ik hier ook een stage gelopen. Dat was dusdanig goed bevallen dat ik met veel plezier terug kom! Ik ben iedere maandag en dinsdag op De Plakkenberg te vinden en zal ook een aantal weken volledig meedraaien. 

 

Hiervoor heb ik bij de Koninklijke Luchtmacht gewerkt als vlieger, maar nu mag ik me dan bijna ‘meester’ noemen, totaal iets anders maar met leuke uitdagingen! Ik ben gaan studeren via de LOI, dit houdt in dat ik naast de opleiding ook nog werk en dat doe ik momenteel bij de Gemeente Aalten. Daarnaast verzorg ik al lange tijd een deel van de judolessen bij Ketelaar Sport, alleen staat dat momenteel even op pauze.

 

Groetjes Danny

 


Hallo allemaal,

Mijn naam is Malu Pothof. Ik ben 20 jaar en woon in Gaanderen. Ik zit in het tweede leerjaar van de opleiding Pabo op Iselinge Hogeschool. Ik loop tot juni van dit schooljaar stage in groep 8b.
Donderdag 8 februari start ik met mijn stage in groep 8b. Mijn stageperiode loopt tot en met juni van dit schooljaar. Vooral op de donderdag ben ik aanwezig, daarnaast zien jullie mij ook nog een aantal volle weken op school. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal. Dit doe ik bij dames 1 van VV Etten. Daarnaast hou ik van winkelen, met vriendinnen leuke dingen doen en ben ik net begonnen om gitaar te leren spelen. Ik hoop dat ik op de Plakkenberg een leerzame maar ook gezellige tijd zal hebben.

Malu Pothof, stagiaire groep 8b.

Hallo allemaal!

Mijn naam is Ilse Schepper en ik woon in Gendringen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding onderwijsassistent ook ga ik mijn examen hier doen. Vanaf februari ben ik er op de maandag en de dinsdag. En vanaf april de hele week. Mij zul je dan vinden in groep 3/4 bij juf Myra en juf Ineke. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te dansen en ik rij graag paard. Ook heb ik een bijbaantje als oppas.
Twee weken geleden ben ik hier begonnen en ik heb het al ontzettend naar mijn zin en kijk uit naar de rest van de stageperiode! Als er vragen zijn stel ze gerust.
Groetjes,

Ilse Schepper, stagiaire groep 3/4

Mijn naam is Tom Berentsen. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriendin Susan.
Na 14 jaar in het bedrijfsleven ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik besloten om mij om te gaan scholen tot leraar. Ik zit nu in het 2e jaar van de deeltijd opleiding op het Iselinge. Vier dagen in de week werk ik nog steeds bij een kantoorvakhandel en op donderdag loop ik stage. Mijn lessen op het Iselinge zijn op maandag en woensdag avond.
De komende periode mag ik stagelopen op de Plakkenberg in groep 7a bij meester Bart. Ik heb er veel zin in en verwacht veel te leren de komende maanden.
Naast werk en school ben ik voetbaltrainer (en speler) van Zeddam 2. Vissen en golfen doe ik ook graag. En lekker uit eten kan ik ook wel een hobby noemen.


Beste allemaal,

Mijn naam is Larissa Keuper, ik ben 21 jaar oud en woon in Dinxperlo. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de studie Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf begin november t/m juni zal ik iedere donderdag op de Plakkenberg zijn om praktijkervaring op te doen bij de intern begeleiders.

Buiten mijn studie werk ik als invalkracht op drie verschillende buitenschoolse opvang locaties in Ulft en Gendringen, dit is voornamelijk in de vakanties. Daarnaast spreek ik graag met vriendinnen af en hou ik ervan om te reizen.

Ik kijk erg uit naar mijn stageperiode, ik hoop dat het een erg leuk en leerzaam jaar gaat worden!

Groetjes, Larissa Keuper

Hallo allemaal,

Ik ben Lotte Vaartjes en ik mag dit jaar hier op de plakkenberg stage komen lopen. Ik ben 17 jaar oud en kom zelf uit Winterswijk. Ik zit dit jaar in mijn eerste jaar van de academische pabo. Hierdoor loop ik niet 1 maar 2 dagen per week stage. Het eerste half jaar ben ik te vinden in groep 5A bij meester Martin. De tweede helft van het jaar loop ik ergens anders in de middenbouw stage. Naast mijn studie en deze stage turn ik 3 dagen in de week. Daarnaast probeer ik waar het kan met mijn rooster nog te assisteren bij de turngroepen. Ook ben ik regelmatig een avondje aan het werk als oppas! Ik heb al twee leuke stage weken achter de rug en hoop op een heel gezellig, leuk en natuurlijk leerzaam jaar met de kids! ( en met het team natuurlijk.. 😉)


Hallo allemaal,

Mijn naam is Leanne te Grotenhuis. Ik ben 20 jaar oud en kom uit de Heurne. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de Pabo en loop ik tot het eind van het schooljaar mijn LIO-stage hier in groep 8a op de Plakkenberg. Ik zal vooral op maandag en dinsdag aanwezig zijn, maar ook een aantal volle weken. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of spreek ik af met vrienden. Ook sporten is iets wat ik graag doe. Ik loop geregeld een rondje hard of wandel een stuk met onze honden.

Ik heb al een aantal leuke dagen gehad hier op school en ik heb er zin in om samen met de kinderen veel te leren en vooral ook veel plezier te maken! U mag mij gerust aanspreken voor een vraag of verdere kennismaking.

Leanne te Grotenhuis, stagiaire groep 8a.


Beste ouders/verzorgers op de Plakkenberg,

Mijn naam is Renée Messing, ik ben 20 jaar en woon in Gendringen. Ik zit in het derde leerjaar van de opleiding Pabo op Iselinge Hogeschool. Naast mijn opleiding heb ik nog een bijbaan bij Schuurman Schoenen Ulft waar ik vooral in de weekenden en vakanties werk. Ook sport ik bij Ketelaar in Ulft en spreek ik graag af met vriendinnen.
Dit hele schooljaar loop ik stage in groep 3a bij Tanja Bouwman. Hier ben ik elke week op maandag en dinsdag te vinden. Ook zal ik er af en toe een hele week zijn. De reden dat ik in groep 3 ben geplaatst is omdat mijn voorkeur uit gaat naar het jonge kind. Ik heb al stage gelopen in groep 1/2 en groep 4 en dat is mij heel goed bevallen. Hierdoor werd ik erg nieuwsgierig naar welke ontwikkeling een kind doormaakt vanaf de kleuterklas tot aan groep 4. Ik hoop daarom dit jaar veel ervaring op te doen met de leerlingen en leerstof van groep 3!

Groetjes, Renée Messing

 

 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl